Erfaren CNC -Operatör sökes

Vi söker medarbetare till vår produktion i Gonäs utanför Ludvika
Krav på mångårig erfarenhet inom NC bearbetning med vana att ställa maskin och läsa ritningar. Tjänsten innefattar att egenhändigt ställa och köra, detaljer i en multifunktions svarv. Maskinen i fråga är en Okuma B550 med styrsystem OSP P300S. Det är relativt korta serier med stor variation av detaljernas utformning. 

Bakgrund och personliga egenskaper:

  • Du som söker denna tjänst har minst en treårig industriutbildning i grunden eller arbetslivserfarenhet som väger upp utbildningskravet.
  • Ett krav är att du har allmän verkstadsvana samt att du har arbetat med CNC styrda fräsmaskiner/svarvmaskiner.
  • Viktigt är att du har vana av att läsa och skapa CNC program i ISO format, samt att du egenhändigt kan bestämma hur en detalj skall spännas upp i en svarv, med val av backar osv.
  • Vi söker dig som är noggrann och som alltid ser till att lämna god kvalité på det arbete som du utför.
  • Vidare bidrar du självklart till att skapa ett bra arbetsklimat och en god gemenskap på avdelningen.
  • Du tycker själv att du är flexibel i ditt arbete, du tycker om att arbeta självständigt och kan prioritera i ditt arbete när det behövs samt att du är en lagspelare med hög servicekänsla.

För denna tjänst är det viktigt att man är en självgående operatör med erfarenhet av CNC-styrda maskiner. Du som söker vet att du har minimum 5 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

Omfattning
Dagtid 07.00–16.00 med möjlighet till flextid.

Placering
Gonäs, Ludvika

För mer info vänligen kontakta Roger Hedborg 0240-47 91 91, roger.hedborg@swemas.com

Om Swemas AB

Swemas AB är ett familjeföretag grundat 1983, vi tillverkar och säljer slit och reservdelar till sten-krossar. Ca 40 st anställda på vår anläggning i Ludvika samt ca 65 st anställda på vårt gjuteri i Deyang, Kina. Omsättning 2021 var 225 milj SEK.