Erfaren CNC -Operatör sökes!

Vi söker medarbetare till vår produktion i Gonäs utanför Ludvika
Krav på mångårig erfarenhet inom NC bearbetning med vana att ställa maskin och läsa ritningar .

Tjänsten innefattar att egenhändigt ställa och köra, detaljer i en multifunktions svarv. Maskinen i fråga är en Okuma B550 med styrsystem OSP P300S. Det är relativt korta serier med stor variation av detaljernas utformning.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du som söker denna tjänst har minst en treårig industriutbildning i grunden eller arbetslivserfarenhet som väger upp utbildningskravet. Vidare är allmän verkstadsvana samt att du har arbetat med CNC styrda fräsmaskiner/svarvmaskiner är ett krav. Viktigt är att du har vana av att läsa och skapa CNC program i ISO format, samt att du egenhändigt kan bestämma hur en detalj skall spännas upp i en svarv, med val av backar osv.

Vi söker dig som är noggrann och som alltid ser till att lämna god kvalité på de arbete som du utför. Vidare bidrar du självklart till att skapa ett bra arbetsklimat och en god gemenskap på avdelningen.

Du tycker själv att du är flexibel i ditt arbete, du tycker om att arbeta självständigt och kan prioritera i ditt arbete när det behövs samt att du är en lagspelare med hög servicekänsla.

För denna tjänst är det viktigt att man är en självgående operatör med erfarenhet av Okuma Multus med styrsystem OSP P300S.

Du som söker vet att du har minimum 5 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.

Om Swemas AB

Swemas AB är ett familjeägt företag med 37 anställda och en omsättning på ca 175 miljoner. Vi har en egen produktion av reservdelar till stenkrossar i Ludvika. Företaget är grundat 1983 och har haft en stark tillväxt. 

Dagtid 07.00–16.00 med möjlighet till flextid (skiftgång kan vara aktuellt)
För mer info vänligen kontakta Roger Hedborg 0240-47 91 91

Ansökan skickas till roger.hedborg@swemas.com